LiveZilla Live Chat Software

 

Publicaties

Het boek "Wil je met me spelen?" werd gerealiseerd naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van de Brabantse Dienst voor Thuisbegeleiding.

Het boek stelt de normale ontwikkeling van een kind van 0 tot 2 jaar voor aan de hand van vrolijke prenten. Janus is het hoofdpersonage in het boek en groeit op van guitige baby tot actieve peuter. Hij vertelt ons kort en bondig welke stappen hij doorloopt in zijn ontwikkeling.

De tekeningen bij de tekst beelden uit wat Janus vertelt. Het beeldend uitdrukken van de ontwikkeling van een jong kind is het bijzondere en unieke karakter van dit boek. Op die manier is het boek ook bruikbaar voor mensen die niet vlot kunnen lezen of die geen Nederlands kennen.

De opzet van het project was elke ouder of opvoeder de kans te geven de onwikkeling van zijn kind te volgen en te stimuleren door deze niet enkel te beschrijven maar ook uit te beelden. Het resultaat is een boek dat op een prettige manier ideeën aanreikt om samen met het kind spelenderwijs te leren.

Dit project kon gerealiseerd worden met de steun van de serviceclub Kiwanis Primus Inter Pares van Tienen.

Het boek is te koop en kost € 15,00 exclusief verzendkosten. Voor bestelling kunt u zich richten tot het secretariaat van de Brabantse Dienst voor Thuisbegeleiding op het nummer 02/420.22.44